Een origineel kinderfeestje met paaseieren

Met de feestdagen weten kinderen hun creativiteit altijd goed te uiten. Dat merkten wij laatst ook tijdens het vieren van een gezellige kinderverjaardag. Doordat Pasen voor de deur stond, konden we er een leuk thema aan hangen.

Paashazen, -eieren en -kippen om op te eten

De kinderen hebben hun creatieve geest de vrije loop gelaten. Ze maakten prachtige chocolade hazen en kippen. Daar hield het nog niet op, want bij dit feest horen natuurlijk ook paaseieren. De kinderen hebben deze zelf gemaakt. Uiteraard van chocola, maar ook met gekleurde marsepein. Hiermee werden de gezichten van de hazen en kippen versierd en vormgegeven. Het resultaat? Ze waren stuk voor stuk om op te eten!

Kinderworkshops zijn de leukste kinderfeestjes

Geef je binnenkort ook een kinderfeestje en heb je geen idee wat je moet doen? Kom dan een leuke kinderworkshop volgen. Chocola en kinderen zijn altijd een goede combinatie. Daardoor heb je een gegarandeerd succes voor een leuk partijtje. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze workshop en de mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook alternatieven bij allergieën.

× Chat met Walter via Whatsapp