Categorieën

Chocolade workshops

Chocolade workshops, de keuze is reuze!

Bij Cacao van jou heeft u een uitgebreide keuze aan chocolade workshops. Iedere workshop heeft zijn eigen thema. Denk bv aan een vrijgezellen workshop of een high tea workshop. Maar ook voor Pasen, Kerst of een baby shower hebben we gezellige workshops waarbij we samen de mooiste chocolade creaties maken.

Een workshop kan individueel of als groepsarrangement geboekt worden.

Individuele workshop

Bij een individuele workshop kan iedereen zich aanmelden. In het agenda overzicht staan de data en tijden waarop de verschillende workshops plaatsvinden. Je kunt jezelf aanmelden of met meerdere personen; zolang er plaats is is iedereen van harte welkom!

Workshop als groepsarrangement

Bij een groepsarrangement kun je in overleg met Cacao van jou een workshop uitkiezen en een datum afspreken. Groepsarrangementen zijn speciaal bedoeld voor bv vrijgezellenuitjes, verjaardagen of kinderfeestjes. Een groepsarrangement kan uitgebreid worden met extra opties. Zo kun je bv na afloop gaan varen door de Leidse grachten of afsluiten met een barbecue. Of allebei natuurlijk! Zo maak je je speciale gelegenheid extra feestelijk. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Hieronder vind je een overzicht van onze workshops. Bij iedere workshop is aangegeven of deze individueel of als groepsarrangement te boeken is. Wil je meer weten over onze workshops? Klik dan hier

Fantasie paasei
workshop

We hebben voor de paasdagen een nieuwe workshop ontwikkeld en gaan samen verschillende maten en smaken chocolade paaseieren gieten.

Kinder chocolade
workshop
Kinder chocolade workshop

Tijdens de kinder chocolade workshop gaan we verschillende soorten chocolade proeven, met lange vingers en spekkies!

Pump & truffels
workshop

De chocolade workshop beginnen we met het vertellen over de herkomst en bijzonderheden van chocolade. We geven je uitleg over de materialen en grondstoffen.

High-tea
workshop

Presenteer een mooie selectie van verfijnde zoete en hartige gerechtjes gecombineerd met een selectie aan theesoorten.

Babyshower chocolade
workshop

Bij de babyshower chocolade workshop maken we allerlei chocolade in roze en blauwe tinten.

Truffels en praline bonbons
workshop

De bonbon workshop beginnen we met het vertellen over de herkomst en bijzonderheden van chocolade.

Chocolade bonbon workshop
met varen

Een chocolade bonbon workshop wordt pas echt leuk als je kiest voor de uitgebreide variant, waarbij je na het maken van de heerlijke bonbons gaat varen over de Leidse grachten.

Paashaas
workshop

Bij de paashaas workshop maken we een mooie chocolade paashaas van pure chocolade, melk chocolade of witte chocolade.

Paaseieren
workshop

Rond de paasdagen is er niets leuker dan lekker paaseieren te gaan beschilderen, of nog beter: deze zelf te maken. Dat kan nu met de paaseieren workshop.