Over Cacao van jou

Maak kennis met Cacao van jou

Walter Englebert is een echte chocoholic, die de kneepjes van het vak heeft geleerd in het culinaire Parijs en Brussel. Met deze scholing en ervaring op zak, is hij in Nederland een bedrijf begonnen voor chocolaterie en patisserie. Inmiddels is dat ruim 15 jaar geleden, maar zijn passie voor het vak is in die periode uitgegroeid tot een wens: hij wil de vele creatieve mogelijkheden, tips en trucs delen met anderen die dezelfde voorliefde voor chocola hebben.

Oprichting van Cacao van jou

In januari 2006 kwam zijn wens uit, door het oprichten van Cacao van jou. Laat je door Walter meevoeren in de mystieke wereld van chocolade. In een ontspannen sfeer en in een inspirerende kookstudio word je verrast door de verleidelijke uitdagingen van verschillende zoete combinaties.

“De buitenkant moet uitstralen hoe de binnenkant smaakt!”

Soorten chocolade workshops

Bij Cacao van jou hebben we diverse soorten chocolade workshops, zoals bonbon workshops voor verschillende gelegenheden. We organiseren ook leuke workshops voor de feestdagen. Zo kun je bij ons chocoladeletters maken in de sinterklaasperiode, paashaasjes maken rond Pasen en natuurlijk mogen we de bonbons voor Valentijnsdag niet vergeten. Je kunt bij ons ook mooie en lekkere taarten maken tijdens een workshop. Door ons grote aanbod is er altijd wel iets dat bij jouw wensen past. Bekijk ook eens het volledige overzicht van onze workshops.

“Beste Cacao van jou, Dank je wel voor de geweldige avond! Het bevatte alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Chocolade was het thema en dat was geslaagd. Dank voor de gastvrijheid. Liefs van het gehele marketing en ICT team van Fox vakanties”

Chocolaatjes maken voor elke gelegenheid

Velen gingen je al voor tijdens personeelsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, high tea’s en babyshowers. Heb jij een andere leuke gelegenheid of wil je gewoon voor de gezelligheid meedoen aan onze workshops? Klik dan hier of bel naar 06 – 5156 1442.

“Beste Walter, Heb een verassende verjaardag gevierd, we hebben heerlijk gegeten. Het was gezellig, en het eten was heel apart: koken met chocolade. 50 jaar word je maar 1 keer en jullie bijdrage hierbij was fantastisch. Kees Ravensberg”

Locatie

Klik hier voor de routebeschrijving in Google Maps.

Walter Englebert
Grote tuin met tuinschuur
Ruime inrichting
× Chat met Walter via Whatsapp