Vrijgezellen chocolade workshop

De chocolade workshop beginnen we met het vertellen over de herkomst en bijzonderheden van chocolade. We geven je uitleg over de materialen en grondstoffen die we gaan gebruiken en overhandig je de recepten. Tijd om aan de slag te gaan! Je maakt met de hand een pump van chocolade. Deze strakke pump kun je decoreren met chocolade. Daarna maken we een uitgebreid assortiment chocoladetruffels, dat bestaat uit diverse smaken. Denk daarbij aan kaneel, kokos, rum, sinaasappel, limoen, cointreau of koffielikeur. Wanneer alles is  gestold, eindigen we deze workshop door alles in te pakken in een mooi bonbondoosje.

Er zijn momenteel geen workshops gepland.

Groepsworkshops

Is de aankomende bruid of bruidegom dol op chocolade? Verras hem of haar met een chocolade workshop! Je kunt een chocolade workshop boeken voor eigen groepen vanaf 6 personen. De prijs voor een 2 uur durende workshop is:

Vanaf 6 personen:€ 36,50 p.p. incl. drankjes

Prijzen zijn inclusief BTW. 

De vrijgezel mag gratis meedoen bij 8 deelnemers of meer!

Boek een vrijgezellen chocolade workshop

Wil jij ook een vrijgezellenworkshop organiseren voor een bruid of bruidegom in spé? Kijk dan hierboven of de door jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Wil je meer weten over onze workshops? Klik dan hier.