Vrijgezellen chocolade workshop

Is de aankomende bruid of bruidegom dol op chocolade?
Verras deze met een chocolade workshop!

De chocolade workshop beginnen we met het vertellen over de herkomst en bijzonderheden van chocolade. We geven je uitleg over de materialen en grondstoffen die we gaan gebruiken en overhandig je de recepten. Tijd om aan de slag te gaan! Je maakt met de hand een pump van chocolade. Deze strakke pump kun je decoreren met chocolade. Daarna maken we een uitgebreid assortiment chocoladetruffels, dat bestaat uit diverse smaken. Denk daarbij aan kaneel, kokos, rum, sinaasappel, limoen, cointreau of koffielikeur. Wanneer alles is gestold, eindigen we deze workshop door alles in te pakken in een mooi bonbondoosje.

Voor vrijgezellenfeestjes met een erotisch tintje kunnen we een workshop op maat samenstellen, zoals onze erotische chocolade workshop.

De vrijgezellen chocolade workshop kun je uitbreiden met diverse extra’s zoals varen of een BBQ. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen bij de arrangement opties.

De vrijgezellen chocolade workshop is voor groepen vanaf 6 personen en de prijs is inclusief drankjes.

Klik op aanmelden als groep en wij nemen contact met je op om een onvergetelijk groepsarrangement samen te stellen.

Vrijgezellen chocolade workshop

Type workshop : Groepen

Wanneer : In onderling overleg

Prijs : €47,50 per persoon

Duur : 2,5 uur

Impressies van deze workshop

Samen decoreren

Daar komt de bruid!
Vrouwen en chocola vormen over het algemeen een goede combinatie. Dus wat organiseer je voor een dame die binnenkort in het huwelijksbootje treedt met de liefde van haar leven? Precies, een chocolade…

Afsluiting van een mooie middag

Iemand in het zonnetje zetten
De workshops bij Cacao van jou zijn leuk voor verschillende gelegenheden. Verjaardagen, jubilea en vrijgezellenfeesten zijn slechts enkele voorbeelden die mensen aangrijpen om gezellig een workshop…

× Chat met Walter via Whatsapp