Truffels en praline bonbons workshop


Maak handgemaakte bonbons zoals een echte chocolatier!

In deze twee uur durende workshop leer je met behulp van een chocolatier handgemaakte bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je tips en tricks om verschillende smaken chocolade truffels en praliné bonbons te maken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk likeurtje of een vleugje kaneel of sinaasappel. Wees niet bang, deze workshop is geschikt voor iedereen. De creativiteit komt vanzelf en zo niet… Lekker is het gegarandeerd!

  • Handgemaakte bonbons zoals een echte chocolatier.
  • Een goed gevulde doos bonbons mee naar huis, als hij de reis naar huis tenminste haalt…
  • Kennis, ervaring en de receptuur om thuis aan de slag te gaan.
  • Drankjes, een lekkernij en proeven van de chocolade is bij de prijs inbegrepen.
  • Voor de individuele workshop hebben we 16 plaatsen beschikbaar.
  • Deze workshop is ook geschikt voor groepen en kan eventueel op locatie worden gegeven.

Deze bonbon workshop is ontzettend leuk om aan mee te doen. Wil jij dat ook en ben je met minder dan 6 personen? Kijk dan of de door jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Klik hieronder op aanmelden individueel.

Bonbon workshops zijn leuk voor vele gelegenheden, zoals voor een vrijgezellenfeest of een personeelsfeest. Je kunt deze chocolade workshop boeken voor eigen groepen en uitbreiden met verschillende extra’s zoals een vaartocht door de Leidse grachten of een BBQ. Of gewoon allebei! Klik op aanmelden als groep en wij nemen contact op om samen een onvergetelijk groepsarrangement samen te stellen.

Type workshop : Individueel en groepen

Wanneer : Zie agenda

Prijs : €47,50

Duur : 2,5 uur

× Chat met Walter via Whatsapp