Caramel en ganache bonbon workshop

Deze caramel en ganache bonbon workshop starten we door jou wat te vertellen over de herkomst en mystiek van chocolade. Daarna geven we je natuurlijk uitleg over de materialen en grondstoffen die we gaan gebruiken, delen we de recepten uit en gaan we lekker aan de slag. Per persoon maak je met de hand 250 gram aan vormbonbons, om letterlijk je vingers bij af te likken! We starten de workshop met de voorbereiding voor de vulling van de caramel en ganache bonbons. We koken verschillende ganache smaken, zoals kaneel, sinaasappel, sereh, kokos, koffie en limoen. We vullen de vormen en zorgen dat de bonbons mooi glanzend uit de vorm komen. De gestolde bonbons pakken we in en neem je mee naar huis in een mooi bonbondoosje. Leuk om aan iemand cadeau te geven, maar ook erg lekker om zelf op te eten!

Er zijn momenteel geen workshop gepland.

Groepsworkshops

Caramel en ganache bonbon workshops zijn niet alleen heel leuk, maar deze chocolaatjes zijn ook nog eens overheerlijk. En die kun je nu zelf maken! Deze workshop is een aanrader voor de echte chocoholic en is erg leuk om te doen met een groep vrienden, familieleden en met collega’s. Je kunt een chocolade workshop boeken voor een eigen groep wanneer er minimaal zes personen aan meedoen. De prijs voor een 2 uur durende caramel en ganache workshop is:

6-15 personen:€ 39,95 p.p.
16-25 personen:€ 38,00 p.p.
26-40 personen:€ 36,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Boek een caramel en ganache bonbon workshop

Is de caramel en ganache bonbon workshop echt iets voor jou en wil jij hier graag een keer aan meedoen? Kijk dan hierboven of de door jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Wil je meer weten over onze workshops? Klik dan hier.

Impressies van deze workshop:

40-jarig huwelijk gevierd met leuke workshop
Zelf bonbons maken is leuk voor jong en oud. Dat bleek ook afgelopen weekend, toen we de eer gadded om een workshop te geven ter gelegenheid van een 40-jarig huwelijksjubileum. Ontzettend leuk…