Workshop voor de feestdagen?

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het weer tijd wordt voor gezelligheid. En wat is er nou leuker om samen met familie, vrienden of collega’s in deze tijd samen te zijn. Daar hoort natuurlijk ook een leuke activiteit bij, zoals een workshop.

Chocola en feestdagen

De grootste feestdagen van Nederland zijn Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Tijdens de paasdagen eten we paaseieren en paashaasjes van chocola. In de tijd dat Sinterklaas ons land een bezoekje brengt, genieten we er nog veel meer van! De chocolademuntjes, chocoladesigaretten, chocolade kruidnoten zijn niet aan te slepen. Natuurlijk mogen we de overheerlijke chocoladeletters ook niet vergeten. Tijdens de kerst eten we kerstballen, kerstklokjes en kerststerren. Natuurlijk ook van chocola. En dan hebben we het nog niet eens over Valentijnsdag. Kortom: chocola is onlosmakelijk verbonden met feestdagen.

De decemberworkshops met chocola!

We hebben nu dus twee elementen: workshops en chocola. Laten we deze twee dingen bij Cacao van jou nu ontzettend goed kunnen combineren! We hebben weer leuke workshops op de planning staan die helemaal aansluiten bij de maand december.

Sinterklaas workshops

Zo kan je bij ons bijvoorbeeld mooie (en vooral waanzinnig lekkere!) chocoladeletters maken, onder toezicht van een echte chocoholic. Maar dat is nog niet alles, want tijdens deze workshop maken we nog veel meer leuke dingen in het thema van Sinterklaas. Bekijk ook de sfeerimpressie van deze chocoladeletter workshop, die we vorig jaar hebben georganiseerd.

Kerst workshops

Ben je meer een liefhebber van de kerst? Dan is de kerstchocolade workshop echt iets voor jou. Tijdens deze workshop maak je de originele kerstkransjes, arrensleeën en kerstballen van chocola. Het resultaat wordt prachtig! En heb je hulp nodig? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Bekijk ook het sfeerverslag de kerst workshop van vorig jaar.

Een knus chocolade huisje maken

Je kunt natuurlijk ook een leuk, knus chocoladehuisje maken tijdens een workshop. Dit past helemaal in het thema van de koude winterdagen.

Een andere gezellige workshop

Heb je andere wensen voor een workshop? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk het volledige overzicht van onze workshops en meld je aan. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Wees er wel snel bij, want de workshops zitten snel vol!

× Chat met Walter via Whatsapp