Kerst chocolade workshop

Bij de kerst chocolade workshop vertellen we wat over de herkomst en de mystiek van chocolade. Daarna leggen we het één en ander uit over het materiaal en de grondstoffen die we gaan gebruiken. En dan is het tijd om lekker aan de slag te gaan. Kerst staat bij Cacao van jou in het teken van heerlijke kransjes, chocolade truffels en chocolade kerstballen. Alles natuurlijk in een sfeervolle omgeving, vol gezelligheid! Deze workshop leent zich dan ook uitstekend voor een leuk dagje uit met familie of vrienden. 

Kijk voor data in onze agenda

Groepsworkshops

Heb je zin in een gezellige kerst chocolade workshop, volledig in de kerstsfeer? Boek dan een chocolade workshop voor eigen groepen vanaf zes personen.

Boek een kerst chocolade workshop

De kerst chocolade workshop is ontzettend leuk om aan mee te doen. Wil jij dat ook? Kijk dan in de agenda of de door jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Wil je meer weten over onze workshops? Klik dan hier.

Impressies van deze workshop:

All I want for Christmas is chocolate
Op 1 december hebben we de eerste kerst chocolade workshop van dit jaar georganiseerd. Natuurlijk is elke gelegenheid een goed moment voor een workshop. Dit keer was het een leuk teamuitje en een…

× Chat met Walter via Whatsapp