Paashaas workshop

Bij de paashaas workshop maken we een mooie chocolade paashaas van pure chocolade, melk chocolade of witte chocolade. Daarna decoreren we de chocolade paashaas met plastische chocolade en marsepein. We geven je nuttige tips en trucs, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe jouw paashaas er uit zal zien. Dit is een erg leuke workshop die geschikt is voor het hele gezin!

Er zijn momenteel geen workshops gepland.

Groepsworkshops

De paashaas workshop kun je al boeken voor eigen groepen vanaf zes personen. De prijs voor een 3 uur durende workshop is:

6-15 personen:€ 39,95
16-25 personen:€ 38,00
26-40 personen:€ 36,50

Prijzen zijn inclusief BTW. 

Boek de paashaas workshop

Wil jij bij de paashaas workshop ook paashaasjes maken? Kijk dan hierboven of de door jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Wil je meer weten over onze workshops? Klik dan hier.

Impressies van deze workshop:

Een origineel kinderfeestje met paaseieren
Met de feestdagen weten kinderen hun creativiteit altijd goed te uiten. Dat merkten wij laatst ook tijdens het vieren van een gezellige kinderverjaardag. Doordat Pasen voor de deur stond, konden we…

Paashaasjes maken van chocola tijdens gezellige workshop
Met Pasen voor de deur is het altijd leuk om je creativiteit de vrije loop te laten. Daarom hebben wij vorige week met een gezellige groep mensen leuke paashazen gemaakt van chocola. Niet een paar…