Iemand in het zonnetje zetten

De workshops bij Cacao van jou zijn leuk voor verschillende gelegenheden. Verjaardagen, jubilea en vrijgezellenfeesten zijn slechts enkele voorbeelden die mensen aangrijpen om gezellig een workshop bij ons te komen volgen. Ook wanneer je iemand zonder reden eens even goed in het zonnetje wilt zetten, kun je natuurlijk bij ons terecht.

Dat deden ze ook bij de familie die hier afgelopen week langskwam. Het leek de kinderen een leuk idee om hun ouders eens goed in de watten te leggen, met een lekkere en gezellige bonbon workshop voor het hele gezin.

Een leerzame workshop

We zijn de workshop gestart met een inleidend verhaal over de herkomst en mystiek van chocola. Daarna volgde de uitleg over de materialen en grondstoffen die we gebruiken. De recepten werden uitgedeeld. Tijd om aan de slag te gaan!

Lekker smullen met het hele gezin

Per persoon hebben we -met de hand- 250 gram chocola gemaakt. Dat begint natuurlijk met een goede voorbereiding, door de vulling van de praline bonbons te maken. Daarna maken we een assortiment met verschillende smaken chocoladetruffels. Denk bijvoorbeeld aan kaneel, cointreau, rum, koffielikeur of room. Om je vingers bij af te likken!

Om de bonbons een mooie finishing touch te geven, voorzien we ze van een zelfgemaakte decoratie. Toen de gestolde bonbons en truffels eenmaal klaar waren, verpakten we ze in een mooi bonbondoosje en konden ze mee naar huis.

Zet ook iemand in het zonnetje met een chocolade workshop

Wil jij ook eens iemand in het zonnetje zetten met een leuke workshop? Boek dan ook zo’n leuke workshop bij Cacao van jou. Als je specifieke wensen hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden, dan raden we je aan om even contact met ons op te nemen. 

× Chat met Walter via Whatsapp