Karamel en ganache bonbons workshop

Maak handgemaakte bonbons zoals een echte chocolatier!

Leer over de kunst van vorm bonbons en leer de meest overheerlijke vullingen maken.
Tijdens deze 2½ uur durende workshop ga je aan de slag met verschillende vullingen voor in je bonbons. Denk bijvoorbeeld aan kaneel, sinaasappel, sereh, kokos, koffie en limoen. Ook karamel zeezout kan natuurlijk niet meer ontbreken. Door middel van vormen maak je de buitenkant van de bonbon en kan er haast niks mis gaan en het ziet er gelijk professioneel uit.

• Handgemaakte bonbons zoals een echte chocolatier.
• Duur: ca. 2½ uur.
• Een goed gevulde doos bonbons mee naar huis (als je er tenminste van af kan blijven tot je thuis bent…)
• Kennis, ervaring en de receptuur om thuis aan de slag te gaan.
• Drankjes, een lekkernij en proeven van de chocolade is bij de prijs inbegrepen.
• Voor de individuele workshop hebben we 12 plaatsen beschikbaar.
• Deze workshop is ook geschikt voor groepen en kan eventueel op locatie worden gegeven.

Deze bonbon workshop is ontzettend leuk om aan mee te doen. Wil jij dat ook? Kijk dan of de door jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Klik hieronder op aanmelden individueel.

Bonbon workshops zijn leuk voor vele gelegenheden, zoals voor een vrijgezellenfeest of een personeelsfeest. Je kunt deze chocolade workshop boeken voor eigen groepen en uitbreiden met verschillende extra’s zoals een vaartocht door de Leidse grachten of een BBQ. Of gewoon allebei! Klik op aanmelden als groep en wij nemen contact met je op om een onvergetelijk groepsarrangement samen te stellen.

Ganache en karamel bonbons workshop

Type workshop : Individueel en groepen

Wanneer : Iedere 3e zaterdag v/d maand

Prijs : €39,95

Duur : 2,5 uur