Workshops met ruimte voor eigen initiatief

Wie denkt dat er bij het volgen van een workshop geen ruimte is voor wat eigen inbreng, heeft het mis. Althans, als je een workshop volgt bij Cacao van jou.

Ter gelegenheid van het 25-jarige huwelijk van Sarina en Tjebbe organiseerden we afgelopen week een gezellige high-tea workshop. Natuurlijk kwamen hierbij de vaste onderdelen naar voren. Zo hebben onze gasten de lekkerste hapjes gebakken en heerlijk gekookt. De high-tea werd vervolgd op de boot, tijdens een leuke rondvaart door Leiden. Er werd flink bijgekletst en goed gegeten en gedronken.

Een workshop met een originele twist

Tussendoor maakten we ruimte voor een origineel en leuk element. De heren van Marryoke.nl kwamen langs om een Marryoke film te maken. Dit is een videoclip die meestal wordt gemaakt op een bruiloft, maar ook zeker geschikt is voor het vieren van je trouwdag. Het idee is eenvoudig: het echtpaar kiest een nummer en de gasten mogen een stukje playbacken. Bij ons werden de gasten één voor één uit de workshop gehaald, om zich te kunnen verkleden en een deel van het lied te zingen. Ontzettend leuk, en het zorgde voor een erg gezellige sfeer.

Waardering van het echtpaar

Het echtpaar mailde ons nog een attent woord van dank: “De vrijheid die je onze groep gaf om tijdens de workshop het filmpje te maken, werd door ons en de rest van de familie zeer gewaardeerd. Het filmpje zelf is erg leuk geworden. Elke keer als we het zien, moeten we weer lachen.”

We zijn blij dat we een bijdrage mochten leveren aan deze memorabele dag.

Wil je ook zo’n originele workshop?

Ben jij ook op zoek naar een leuke workshop, waarbij je wat eigen inbreng mag hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

× Chat met Walter via Whatsapp