Workshop op locatie

Onze chocolade workshops zijn niet alleen leuk voor vrijgezellenfeestjes en familiedagjes, maar ook voor teamuitjes. Zo organiseerden we vorige week een bonbonworkshop tijdens een leuk dagje uit voor Sercom Regeltechniek B.V., uit Lisse.

Op naar Lisse!

Dit keer kwamen de deelnemers niet naar ons toe in Leiderdorp, maar gingen wij naar een locatie toe. Het werd hotel/restaurant De Nachtegaal, in Lisse. Wij brachten daarom alle benodigdheden mee voor een geslaagde dag. Zo hoefde niemand ver te reizen om deel te kunnen nemen aan een lekkere bonbonworkshop.

Met een grote groep van 32 personen hebben we heerlijke chocoladetruffels en praline bonbons gemaakt. Het resultaat mocht er zeker wezen!

Een workshop bij jou op locatie?

Wil je ook deelnemen aan een workshop op een praktische of bijzondere locatie? Dat kan. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken, zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Kom je liever naar ons toe, in Leiderdorp? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk ons overzicht van de leukste en lekkerste chocolade workshops. Je kunt je direct inschrijven.

× Chat met Walter via Whatsapp