Vrijgezellen maken bonbons en gaan varen!

Vrijgezellenfeestjes zijn altijd een leuk thema om workshops voor te organiseren. Voor de vrijgezel is het namelijk altijd een grote verrassing waar hij of zij terecht komt.

Niet alleen een workshop, maar ook gezellig varen!

Op 18 april hebben we weer een workshop voor een vrijgezellenfeest mogen organiseren. Met een gezellige groep mensen hebben we praline bonbons gemaakt. Het resultaat smaakte prima en zag er goed uit!

De bedoeling van een vrijgezellenfeest is natuurlijk om de vrijgezel een dag te bezorgen om nooit te vergeten. Om het programma daarom nog completer en leuker te maken, gingen we na de bonbon workshop nog even varen. De rondvaart voer ons over de Leidse grachten, waar we hebben genoten van de prachtige omgeving. Het was een gezellige en geslaagde dag; niet alleen voor de vrijgezel, maar ook voor de andere deelnemers van de workshop en rondvaart!

Wil jij ook varen na een workshop?

Wil jij ook zo’n leuk vrijgezellenfeest organiseren voor iemand die binnenkort in het huwelijksbootje stapt? Of wil je gewoon gezellig praline bonbons bij ons komen maken en daarna lekker varen? Of een hele andere workshop komen volgen? Geen probleem! Bekijk ons complete workshop overzicht of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zien je graag verschijnen!

× Chat met Walter via Whatsapp