Varen door de Leidse grachten

Workshops zijn leuk, maar het is nog veel leuker om ze ergens mee te combineren. Gelukkig kan dat bij Cacao van jou! Wij maken het namelijk mogelijk om na een leuke workshop te gaan varen. Dit doen wij in samenwerking met Rondvaart Leiden.

De rondvaart op het water is mogelijk bij boekingen vanaf 10 personen. Terwijl we genieten van de zelfgemaakte hapjes en bonbons, genieten we ook van elkaars gezelschap, de mooie omgeving en drankjes. All inclusive! Een mooi voordeel van deze vaarmogelijkheid is dat we niet gebonden zijn aan een specifiek tijdstip: varen kan op elk moment van de dag. De vaartocht door de Leidse grachten duurt zo’n 1,5 uur. Wil je langer de tijd voor zo’n leuke dag? Dan is dat geen enkel probleem.

Overdekt varen

Mensen die geïnteresseerd zijn in deze uitbreiding op de workshop stellen ons vaak de vraag of we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Gelukkig niet! Het is mogelijk om te kiezen voor een boot met een kap, zodat je overdekt zit als het onverhoopt gaat regenen. En heb je een boot zonder kap? Dan schuilen we gewoon even onder een bruggetje. Gelukkig regent het in Nederland minder vaak dan we soms denken.

Vaar je mee?

Onze workshops zijn ontzettend leuk voor verschillende gelegenheden. Of het nu een vrijgezellenfeest is, een verjaardag, een bedrijfstuitje of een andere gezellige aangelegenheid. Bij Cacao van jou beleef je altijd een leuke dag. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel of whatsapp naar 06-51561442.

Varen door de Leidse grachten
× Chat met Walter via Whatsapp