Een chocolade babyshower op een roze wolk!

De geboorte van een baby is iets bijzonders en dat mag zeker gevierd worden. Waarom zou je het dan niet gelijk op een originele manier aanpakken en een chocolade babyshower houden?

Babyshower workshop

In Roelofarendsveen is een meisje op komt. Daarom hebben we vorige week op locatie een leuke babyshower workshop georganiseerd, waarin natuurlijk de thema’s roze en chocola terugkwamen!

Natuurlijk is het een feestje, waarbij je je geen zorgen wilt maken om de rommel. Daarom hebben we de tafel afgedekt met folie, zodat de chocolade spetters netjes opgevangen konden worden. Toen de vloeibare en getempereerde chocolade op tafel stond, was het tijd om te beginnen.

We hebben met een gezellige groep mensen lekkere bonbons gemaakt, met een roze lintje. Om de chocolaatjes te versieren gebruikten we lekkere marsepein, roze muisjes (natuurlijk!) en lieve hartjes.

Ook zo’n leuke workshop op locatie?

Organiseer je zelf binnenkort een babyshower? Of heb je een andere leuke gebeurtenis waarbij je zo’n leuke workshop wilt volgen? Dat kan! Wij komen graag langs op locatie om jullie een leerzame, leuke en lekkere workshop aan te bieden. Je kunt hiervoor ons aanbod met chocolade workshops bekijken, maar je kunt ook contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Liever een workshop bij Cacao van jou in Leiderdorp? Dat kan natuurlijk ook! We horen graag van je.

× Chat met Walter via Whatsapp