40-jarig huwelijk gevierd met leuke workshop

Zelf bonbons maken is leuk voor jong en oud. Dat bleek ook afgelopen weekend, toen we de eer hadden om een workshop te geven ter gelegenheid van een 40-jarig huwelijksjubileum. Ontzettend leuk én gezellig.

Een chocolade huwelijk

Om dit feest te vieren was de hele familie uitgenodigd, bestaand uit 32 volwassenen en 6 kinderen. Een grote groep, dus we hebben op het terras een extra tent geplaatst. Met voldoende ruimte was het tijd om aan de slag te gaan met chocola, waarbij de vingers werden afgelikt.

We hebben bonbons gemaakt in leuke vormen en gevuld met praline. Niets kant en klaar, want bij een workshop moet natuurlijk wel gewerkt worden. De familie mocht zelf aan de slag om de ganache te maken voor de vorm bonbons. Daarbij konden ze kiezen uit de smaken: kaneel, koffielikeur, rum, speculaas, gember, Licor 43 en cointreau. 
Voor de praline bonbons hebben we een zelfgemaakte notenpasta gebruikt. De buitenkant hebben we gedipt in melk-, pure- of witte chocolade.

Via deze weg willen wij het echtpaar nog vele mooie jaren toewensen, vol liefde, geluk, gezondheid en chocola!

Volg ook een chocolade workshop!

Heb jij binnenkort ook een feestje en wil je daarvoor ook een leuke workshop volgen? Dat kan! Bekijk ons overzicht met diverse groepsworkshops. Wil je meer weten over onze workshops? Klik dan hier

Geen feestje, maar wel zin in een leuke workshop? Dan kun je je natuurlijk ook inschrijven voor een inloopworkshop.

× Chat met Walter via Whatsapp