Vrijgezellenfeest: workshops met chocola!

Gaat je beste vriendin binnenkort trouwen? Of staat je zus of collega op het punt om in het huwelijksbootje te treden? Dan is een workshop bij Cacao van jou een leuke locatie om het vrijgezellenfeest te vieren. In maart is het bij ons vrijgezellenmaand!

Een origineel vrijgezellenfeest

De vrijgezel kan samen met vrienden, familie of collega’s alle creativiteit kwijt in het maken van heerlijke bonbons! We vertellen je precies wat je moet doen om niet alleen de lekkerste creaties te maken, maar ook nog de mooiste. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende chocoladesmaken (melk, puur, wit) en afwisselende vullingen. Wil je een speciaal liefdesthema? Ook dat is mogelijk. Ontzettend leuk én erg leerzaam!

Genieten van de laatste dagen als single

Die laatste dagen of weken als vrijgezel kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is de workshop niet zomaar wat chocola in vormpjes gieten. Je kunt ervoor kiezen om het feestje te combineren met een high-wine of een high tea! En wil je het echt goed aanpakken? Dan kun je gezellig gaan varen! Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Ook geschikt voor gezamenlijke vrijgezellenfeesten. Zijn de tortelduifjes zo gek op elkaar dat ze zelfs hun vrijgezellenfeest gezamenlijk willen vieren? Ook dan is deze workshop ontzettend leuk! Chocola is immers altijd een goed idee.

Schrijf je in voor de vrijgezellenfeest workshops

Wil jij de Husband 2 Be of Bride 2 Be laten genieten van zo’n originele workshop? Bekijk dan ons workshopoverzicht en schrijf je in. Bij het aanmeldformulier kun je aangeven dat het om een vrijgezellenfeest gaat en met hoeveel mensen je komt. Heb je speciale wensen? Dan kun je deze hier kenbaar maken. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

× Chat met Walter via Whatsapp