Lekker koken met chocola

Met chocola kun je eindeloos veel dingen maken. Het is niet alleen lekker als tussendoortje, maar het is ook uitstekend te combineren met diverse gerechten. Daarom doken we zaterdag 22 november de keuken in voor een workshop ‘Koken met chocola’.

Uitgebreid genieten en lekker eten

’s Avonds was het tijd om met zes personen lekker te gaan koken, ter gelegenheid van de verjaardag van één van de deelnemers. We begonnen met het maken van een lekkere aperitief van zwarte olijven met chocolade. Daarna gingen we verder met de mango/lente-ui tortilla met geraspte pure chocolade, gevolgd door smakelijke kippenpootjes met chocolade-portsaus en lekkere wintergroenten. Het toetje bestond uit een frambozen coulli, met een bananenyoghurtmousse en een ijsbonbon. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond, die we nog hebben afgesloten met een lekkere bak koffie of thee met een zelfgemaakte bonbon.

Ook koken met chocola?

Wil je ook een keer koken met chocola? Kom dan eens deze gezellige workshop volgen. Schrijf je in of neem contact met ons op voor meer informatie.

× Chat met Walter via Whatsapp