Koken met chocola voor een 50-jarig huwelijk

Vorige week hebben we nog een 40-jarig jubileum gevierd, maar ook deze week is het weer groot feest bij Cacao van jou. Een prachtig echtpaar besloot om deze mijlpaal bij ons te komen vieren met een workshop ‘Koken met Chocola’!

Met 20 gezellige mensen hebben we een heerlijk diner bereid. Als je gaat koken met chocola, dan mag dit natuurlijk niet ontbreken. Toch moet het ook niet de overhand krijgen. Daarom hebben we het subtiel toegevoegd aan de verschillende gerechten.

Meer dan koken alleen

Toch werd er niet alleen gekookt. Een deel van de groep heeft nog een aantal lekkere bonbons gemaakt. Daardoor kon iedereen aan het eind van de avond naar huis met een doosje gevuld met heerlijke, zelfgemaakte bonbons.

Wij willen dit mooie echtpaar bedanken voor hun keuze voor Cacao van jou. Het was een eer om deze workshop aan hen te mogen geven. Wij wensen hen dan ook nog vele gelukkige en gezonde jaren toe. Inmiddels beginnen wij ook wel te geloven dat chocola het geheim van een goed huwelijk is!

Volg ook een workshop ‘Koken met Chocola’!

Lijkt het je leuk om ook eens deze kook-workshop te komen volgen? Groot gelijk, want het is ontzettend leuk en gezellig. Voor eventuele vragen kan je ook contact met ons opnemen.

× Chat met Walter via Whatsapp