Kinder chocolade workshop

Chocola maken voor kinderen, het perfecte kinderpartijtje!

Tijdens deze workshop kunnen kinderen lekker kliederen met chocola en gaan ze met een goed gevulde doos zelfgemaakte chocolade naar huis. Ze leren onder andere chocola maken in een vorm en daarnaast gaan ze aan de slag met crispy rotsjes. Decoratie kan natuurlijk niet achterblijven en zo worden de chocolaatjes omgetoverd tot echte kunstwerkjes. De kinderen gaan blij naar huis, en de ouders? Die ook, want die hoeven niet op te ruimen 😉

Extra opties voor dit arrangement zijn: Wafels met slagroom, pannenkoek of tosti. De kinderen krijgen dan allemaal hetzelfde en de workshop duurt een half uur langer. Deze opties zijn aan te geven bij de bestelnotities onderaan de afrekenpagina.

Corona update

Wij mogen weer groepen met kinderen ontvangen! In het kader van hygiëne zorgen wij bij binnenkomst op de juiste desinfectie maatregelen, krijgt iedereen een plastic schort en worden er extra vaak handen gewassen. De groepjes zullen niet groter zijn dan acht kinderen. Wij zullen gedurende workshop de kinderen begeleiden op gepaste afstand.

Type workshop :Groepen
Wanneer :Iedere woensdagmiddag zaterdagochtend en middag
Prijs :€ 19,50 per kind
Duur :1,5 uur
Aantal plaatsen :6 tot 8
Allergie informatie :Geen gluten en lactose