Kinder chocolade workshop

De workshop

Tijdens de kinder chocolade workshop gaan we verschillende soorten chocolade proeven, met lange vingers en spekkies! De kinderen maken dan met de hand allerlei soorten chocolade zoals: chocolaatjes en crispyrotsjes met eigen gemaakte decoratie.
Na afloop krijgen zij alles in een doosje mee naar huis, om de chocolaatjes daar lekker op te eten en misschien wel te delen met familieleden. Chocola maken en versieren is hard werken en daar krijg je dorst van.
Wij hebben daarom limonade klaar staan om deze dorst te lessen. Dit is niet alleen de leukste, maar ook de lekkerste kinderworkshop!

Deze workshop is te boeken voor groepen van 6 tot 8 kinderen (vanaf 8 jaar) en is uitermate geschikt voor kinderfeestjes.

Extra opties voor dit arrangement zijn: Wafels met slagroom, pannenkoek of tosti € 2,50 pp. De kinderen krijgen dan allemaal hetzelfde en de workshop duurt een half uur langer. Deze opties zijn aan te geven bij de bestelnotities onderaan de afrekenpagina.

Corona maatregelen

Cacao van jou bereidt zich voor op de mogelijkheden als de kinderen weer samen iets mogen ondernemen.
Een chocolade workshop is een mooi uitje voor ze. We zorgen voor de juiste desinfectiemaatregelen bij binnenkomst en plastic schorten zodat we schoon en veilig aan de workshop kunnen beginnen. De groepjes zullen niet groter zijn dan 8 kinderen. De workshopleiding zal op afstand alles uitleggen en komen de gehele workshop niet in aanraking met de kinderen.

Type workshop: Groepen

Wanneer: Woensdagmiddag, zaterdagochtend of -middag

Prijs: € 18,50 per kind

Maximaal aantal plaatsen: 8

Allergie informatie: geen gluten en lactose