High-tea workshop met varen

High-tea workshops van Cacao van jou zijn wel heel bijzonder: Na een 2 uur durende high-tea workshop gaan we nog 1,5 uur varen op de Leidse grachten, met aan boord de zelfgemaakte hartige en zoete gerechten. Heerlijk genieten van het eten, de omgeving en natuurlijk van elkaar. Deze workshop is dan ook heel erg leuk voor personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Er zijn momenteel geen workshops gepland.

Groepsworkshops

Je kunt een chocolade workshop boeken voor eigen groepen vanaf tien personen. De prijs voor een 3,5 uur durende workshop is:

Vanaf 10 personen:€ 59,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief BTW. 

Boek een high-tea workshop met varen

Lijkt het je leuk om na een high-tea workshop te gaan varen? Kijk dan hierboven of de door jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Wil je meer weten over onze workshops? Klik dan hier.

High tea workshop met varen

Impressies van deze workshop:

Workshops met ruimte voor eigen initiatief
Wie denk dat er bij het volgen van een workshop geen ruimte is voor wat eigen inbreng, heeft het mis. Althans, als je een workshop volgt bij Cacao van jou. Ter gelegenheid van het 25-jarige…

Ga je mee varen na de workshop?
Workshops zijn leuk, maar het is nog veel leuker onze ergens mee te combineren. Gelukkig kan dat bij Cacao van jou! Wij maken het namelijk mogelijk om na een leuke high-tea workshop of een bonbon…