Ga je mee varen na de workshop?

Workshops zijn leuk, maar het is nog veel leuker om ze ergens mee te combineren. Gelukkig kan dat bij Cacao van jou! Wij maken het namelijk mogelijk om na een leuke high-tea workshop of een bonbon workshop te gaan varen. Dit doen wij in samenwerking met Rondvaart Leiden.

Wat krijg je bij deze workshop en vaartocht?

De rondvaart op het water is mogelijk bij boekingen vanaf 10 personen. Terwijl we genieten van de zelfgemaakte high-tea hapjes en bonbons, genieten we ook van elkaars gezelschap, de mooie omgeving en drankjes. All inclusive! Een mooi voordeel van deze vaarmogelijkheid is dat we niet gebonden zijn aan een specifiek tijdstip: varen kan op elk moment van de dag. De workshop duurt meestal 1,5 uur en dat geldt ook voor de vaartocht. Wil je langer de tijd voor zo’n leuke dag? Dan is dat geen enkel probleem.

Overdekt varen

Mensen die geïnteresseerd zijn in deze uitbreiding op de workshop stellen ons vaak de vraag of we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Gelukkig niet! Het is mogelijk om te kiezen voor een boot met een kap, zodat je overdekt zit als het onverhoopt gaat regenen. En heb je een boot zonder kap? Dan schuilen we gewoon even onder een bruggetje. Gelukkig regent het in Nederland minder vaak dan we soms denken.

Vaar je mee?

Deze workshops zijn ontzettend leuk voor verschillende gelegenheden. Of het nu een vrijgezellenfeest is, een verjaardag, een bedrijfstuitje of een andere gezellige aangelegenheid. Bij Cacao van jou beleef je altijd een leuke dag. Schrijf je daarom snel in voor de chocolade bonbon workshop met varen of voor de high-tea workshop met varen. Je kunt al varen vanaf €39,50. Meer weten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 06-51561442.

× Chat met Walter via Whatsapp