Cacao van jou is jarig!

Het is groot feest bij Cacao van jou. Wij vieren namelijk onze negende verjaardag! Reden genoeg om eens terug te kijken op de afgelopen jaren.

Hoe het begon

In 2006 hebben we Cacao van jou opgericht, met als doel onze kennis en creativiteit over chocola te delen met iedereen die geïnteresseerd is. Natuurlijk met de bijbehorende tips en trucs. We begonnen met het geven van één workshop: de bonbon workshop. Vandaag de dag hebben we een groter aanbod aan leuke workshops, maar onze technieken zijn ook gemoderniseerd. Onze apparatuur maakt het bijvoorbeeld mogelijk om chocola snel en eenvoudig op de juiste temperatuur te krijgen. Door deze ontwikkelen krijgen we betere eindresultaten. Dat zie je en dat proef je!

Inmiddels zijn we aardig uit ons jasje gegroeid en zijn we verhuisd naar een ruimere locatie. Doordat we nu ook over een buitenruimte beschikken, kunnen we daar een grote tent plaatsen. Zo kunnen we grotere groepen meer werkruimte bieden en tegelijkertijd genieten van het mooie weer. En dat in een heerlijke omgeving in Leiderdorp!

Mijlpalen

n die jaren hebben we veel gezellige workshops mogen organiseren, waar we goede herinneringen aan hebben. Daarnaast hebben we nog meer leuke dingen mogen doen. In ons bestaan is één van de mooiste ervaringen het organiseren van het Cacao Feest, in oktober 2013. Dit was een groot feest, dat werd gehouden in de Hortis Botanicus in Leiden. Hier was iedereen te vinden die iets met chocola te maken had, zoals een bodypainter die hiervoor uitsluitend chocola gebruik

Actie: Een herinnering op chocola

Om onze verjaardag te vieren hebben we een leuke actie bedacht. Boek je voor 1 mei een groepsworkshop voor minimaal 6 personen bij Cacao van jou, dan krijg je namelijk een ‘Herinnering op Chocola’! Wij maken een leuke foto van jullie en printen deze direct uit. We gieten hem vervolgens in een ‘chocolade bad’. Daardoor heb je na afloop een leuk aandenken aan deze dag in de vorm van een eetbare fotolijst, met daarop alle deelnemers.

Bekijk snel ons overzicht met groepsworkshops en boek op tijd!

× Chat met Walter via Whatsapp